Hoe werkt Suzy?

Het ontstaan van “Suzy”
Van een leuke kleine Sprite caravan uit 1972 heb ik Suzy gemaakt!
Een flinke klus maar ze is prachtig geworden, al zeg ik het zelf…
Van binnen heb ik de caravan grotendeels gestript en opnieuw met fris wit en groen gestyled. Ook de buitenkant is onderhanden genomen met dezelfde kleuren.
Lekker vintage om zo een hip fotohokje van te maken!

Hoe werkt het?
Op dit moment verhuur ik Suzy met mijzelf als fotograaf er bij. Op den duur is het de bedoeling dat er een zelfwerkend fotomechanisme in komt. Zodra je in deze leuke photobooth zit kun je met behulp van allerlei gekke gadgets leuke foto’s maken van jezelf en je vrienden!
Zo maak je van jouw feestje of evenement een echt feest!
Alle gemaakte foto’s stuur ik u per email toe, zodat je deze zelf onder jouw gasten kunt verdelen. Zo hebben je gasten altijd een leuk aandenken aan jouw feest!

Waar kun je Suzy voor gebruiken?
Om iets bijzonders op je feest (trouwfeest, verjaardagsfeest, themafeest, noem het maar op) te hebben kun je Suzy inzetten. Je gasten kunnen uit de aanwezige koffer met hilarische accessoires (bijvoorbeeld pruiken, brillen, hoedjes, petjes, snorren, enz. enz.) zo gek op de foto als ze maar willen!

Er worden ongelimiteerd foto’s geschoten en deze foto’s worden zo snel mogelijk via de email (wetransfer) nagestuurd.

Wat zit er allemaal bij ingebrepen?
Het tarief is inclusief op- en afbouw van Photobooth Suzy, en het aanwezig zijn van mij als fotograaf op uw locatie. U hoeft dus zelf nergens naar om te kijken. Ook de accessoires worden er uiteraard bij geleverd.

Afdrukken
10 x 15 afdrukken zijn in overleg direct ter plaatse te maken.